Πολιτική|04.04.2019 20:35

Μητσοτάκης στο Open: Περήφανος για την οικογένεια και τον πατέρα μου (vid)

Newsroom

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Open Mind παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, τη Συμφωνία των Πρεσπών, τις σχέσεις του με τη σύζυγό του Μαρέβα αλλά και τις μουσικές του προτιμήσεις. 

«Ήταν μια όμορφη διαδρομή με πολλές δυσκολίες. Είχα κόστος και στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα αρκετά χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό μου και ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν μπορέσαμε και οι δυο ενδεχομένως να διαχειριστούμε τις πιέσεις της πολιτικής, της οικογένειας. Ευτυχώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξαναβρήκαμε μια νέα και πιστεύω πολύ πιο υγιή ισορροπία. Υπήρχαν καλοί καιροί, πολύ καλοί καιροί, υπήρξαν και μεγάλες δυσκολίες. Έβλεπα τώρα τη φωτογραφία με τα παιδιά μας μικρά» τονίζει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας για τους δικούς του λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, δεν ξέρω τι άλλες συνεννοήσεις μπορεί να είχε κάνει για να χτίσει το διεθνές του προφίλ επέλεξε να υπογράψει αυτή την Συμφωνία. Εμείς βρεθήκαμε απέναντι, είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτά που λέμε».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Οταν τώρα περπατώ στις γειτονιές και ο κόσμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, αυτό για εμένα είναι μια επιβεβαίωση ότι ναι, ξεκίνησα από μια θέση πλεονεκτική, δεν το αμφισβήτησα ποτέ, αλλά νομίζω ότι έχουν πια γνωρίσει τον άνθρωπο Κυριάκο, γνωρίζουν τι θέλω να κάνω, είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου εξαιρετικά υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για όλα όσα προσέφερε, για όλα όσα μου δίδαξε αλλά πιστεύω ότι πια είμαι ένας συνειδητοποιημένος πολιτικός, ώριμος με πολύ διάθεση να προσφέρω και οι πολίτες οι οποίοι θα προσέλθουν να ψηφίσουν, θα συνυπολογίσουν προφανώς και το επώνυμό μου αλλά δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση ότι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην παρούσα συγκυρία».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 23:00 το βράδυ στο Open TV.

Open TVΚυριάκος ΜητσοτάκηςΈλλη Στάη