Πολιτική|05.04.2024 16:55

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ανταλλάζουν πυρά μετά την απόφαση του ΣτΕ - Οι αιχμηρές ανακοινώσεις

Newsroom

Ανταλλάζουν πυρά τις τελευταίες ώρες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει: «Την ίδια ημέρα που ο Προοδευτικός κόσμος ζει μια μικρή "νίκη" απέναντι στο παρακράτος της Δεξιάς, το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να στρέφει τα πυρά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη ταυτιζόμενο με τις συκοφαντίες και τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας».

«Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον πως ο κύριος Ανδρουλάκης και το κομματικό επιτελείο του έχουν αποφασίσει πως το να γίνουν η "ουρά" της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μονόδρομος. Ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν», προσθέτει.

Η «σκληρή» απάντηση του ΠΑΣΟΚ

Αυστηρή ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την απόφαση του ΣτΕ πως μπορεί να ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ για την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ.

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να δίνει "νομικές συμβουλές" στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε να παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, που έφερε το κόμμα όπου ηγείται», αναφέρει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Με σαφείς αιχμές τονίζει «πως την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών, όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο κ. Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του στον φορολογικό παράδεισο του Delaware και ήταν υποψήφιος υπουργός του κ. Μητσοτάκη».

«Άραγε, σε ποιους αγώνες του προέδρου του αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ειδήσεις τώραΣτΕΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΠΑΣΟΚΝίκος Ανδρουλάκης