Πολιτική|09.04.2024 15:12

Μητσοτάκης σε Κασσελάκη: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Newsroom

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απατώντας στο άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στην «Καθημερινή».

«Διάβαζα σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αρθρογραφεί γιατί η χώρα πρέπει να πάει σε πρόωρες εκλογές. Κι αναρωτιόμουν, ο ίδιος δεν ήταν που πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του έθεσε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές;» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. 

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για αντίφαση που δεν έχει άλλο στόχο παρά αποσταθεροποιήσει τη χώρα. «Προσέξτε την αντίφαση. Έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά, αλλά ταυτόχρονα ζητάει εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα;  Δεν θα του κάνουμε τη χάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Πρώτη η ΝΔ στις ευρωεκλογές για να μην διαταραχθεί η προσήλωση μας στην υλοποίησή του έργου μας»

Ο ίδιος τόνισε πως οι εκλογές θα γίνουν «στο έλος της 4ετίας», ενώ όσον αφορά τις επικείμενες ευρωεκλογές έκρινε πως «η ΝΔ θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, έχοντας και πάλι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

«Γιατί εμείς έχουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα την προσοχή μας στραμμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος. Μας επιλέξατε για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη και υλοποιούμε αυτά που υποσχεθήκαμε με μεγάλη προσήλωση. Εσείς οδηγήσατε τη ΝΔ στη νέα αυτοδυναμία και αυτή η πολιτική σταθερότητα και η προσήλωση στην υλοποίηση του έργου μας δεν πρέπει σε καμία στο έργο μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαταραχθεί ως αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» κατέληξε.

Νέα ΔημοκρατίαΕυρωεκλογέςΣΥΡΙΖΑΚυριάκος ΜητσοτάκηςεκλογέςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραευρωεκλογές 2024