Γεωργιάδης: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Τον καθιστώ υπεύθυνο για ό,τι γίνει στις εκκλησίες
Newsroom«Καθιστώ τον Κυριάκο Βελόπουλο πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί στις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας πυρά κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός είπε πως ο κ. Βελόπουλος προέτρεψε πολίτες σε βία εναντίον όσων ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
«Αν ήταν χριστιανός θα ήξερε πως δεν απαγορεύεται η είσοδος σε ιερό ναό»
«Είναι σφόδρα αντιχριστιανικό και αποδεικνύει πόσο υποκριτής είναι» σχολίασε και πρόσθεσε: «Έχει κάποια δικαιοδοσία να κρίνει ποιοι θα μπαίνουν στους ναούς; Αν ήταν χριστιανός θα γνώριζε ότι στον ιερό ναό δεν απαγορεύεται η είσοδος σε κανέναν».
«Να εξομολογηθεί»
«Πολιτικά και ποινικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος», είπε ακόμη, προειδοποιώντας ότι εάν σε οποιονδήποτε βουλευτή υπάρξει επίθεση, προσωπικά ο ίδιος θα υποβάλλει μήνυση στον Βελόπουλου γιατί προέτρεψε σε βία. Παράλληλα, τον προέτρεψε «να εξομολογηθεί και να ζητήσει συγχώρεση».
- Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
- Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
- «Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ