Συνάντηση Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας
NewsroomΣυναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».
Τι συζητήθηκε
Η πριγκίπισσα Κάκο βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.
Η ανακήρυξη του 2024 ως «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας» είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο του 2023, μεταξύ του κ. Μητσοτάκη, που πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία και του Ιάπωνα ομολόγου του Φούμιο Κισίντα.
Νωρίτερα, η πριγκίπισσα Κάκο, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο επισκέφθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
- Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
- Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
- Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
- Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος