ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Δεν γίνεται επανεκκίνηση με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες»
NewsroomΒολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για όσα ανέφερε στην εισαγωγική τοποθέτηση κατά το σημερινό υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του… «ολιγομελούς» υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου», σχολιάζει σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης»
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι επανεκκίνηση «δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση 'μπαζώματος' της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση 'όπως μας βολεύει' των αποτελεσμάτων της κάλπης». Σημειώνει ότι η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης, «που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, τέλος, ότι περιμένει τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, «να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…».
- Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
- Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό