Κυβερνητικές πηγές μετά τις ομιλίες Σαμαρά και Καραμανλή: «Δεν σχολιάζουμε»
Newsroom«Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών», αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με τη σφοδρή κριτική που άσκησαν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, το βράδυ της Δευτέρας (1/7).
Τι είπαν Σαμαράς και Καραμανλής
Ο Αντώνης Σαμαράς ιδίως επιδόθηκε σε μια εφ όλης της ύλης επίθεση κατά της κυβέρνησης: Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα, την ιδεολογική φυσιογνωμία της ΝΔ και το αποτέλεσμα του κόμματος στις ευρωεκλογές, ενώ παρενέβη και στη συζήτηση περί διεύρυνσης, τασσόμενος κάθετα κατά οποιασδήποτε προσέγγισης με το κέντρο.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραμανλής, αν και λιγότερο αιχμηρός στις τοποθετήσεις του, έστειλε σαφές μήνυμα για τα εθνικά θέματα, τόσο για τις τουρκικές προκλήσεις, όσο και για τις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία. Αιχμηρός στάθηκε επίσης και για τις θέσεις της κυβέρνησης στο ουκρανικό.
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!