Καμμένος: Ουδέποτε είπα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος
Κατερίνα Τζαβάρα«Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος» υπογραμμίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με γραπτή απάντησή του στον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είχε καταθέσει ερώτηση «σχετικά με την καταγγελία του κ. Κοτζιά περί φερόμενης δήλωσής του στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο για δωροδοκία της κυβέρνησης».
Στην απάντησή του ο υπουργός ξεκινά με την παρατήρηση ότι «τα σενάρια που διακινούνται, κατά βάση από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης, λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου». Οπότε όπως επισημαίνει ο κ. Καμμένος : «επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος».
Αντιθέτως, εξηγεί ότι αναφέρθηκε «στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση». Μάλιστα, παραπέμπει σε δηλώσεις παρόντων, στο υπουργικό συμβούλιο υπουργών και τονίζει πως «σε όλα τα υπουργικά συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά», οπότε τα λεγόμενά του μπορούν να επαληθευτούν.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών