Alco για τον Δήμο Θεσσαλονίκης: Ποιοι προηγούνται
NewsroomΑποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα δημοσκόπησης της Alco για το newsit.gr για τις εκλογές και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που έγινε από τις 4 έως τις 10 Απριλίου προηγείται με 17% ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, ενώ ακολουθεί με 12,5% ο Γιώργος Ορφανός. Ακολουθεί η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με 8,5%.
Ακολουθούν: Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σπύρος Βούγιας και Κωνσταντίνος Ζέρβας με 7%, ενώ οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό 16%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, Ταχιάος και Ορφανός φαίνεται να σταθεροποιούνται στις δυο πρώτες θέσεις.
Στις θετικές γνώμες υπερέχει ο Γιώργος Ορφανός και «πρωτιά» στις αρνητικές γνώμες έχει η Κατερίνα Νοτοπούλου. Στα αξιοσημείωτα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι και η απάντηση στο ερώτημα για το πόσο γνωρίζουν τους υποψήφιους ώστε να τους κρίνουν με το ποσοστό μη αναγνωρισιμότητας για όλους να ξεπερνά το 70%!
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ εμφανίζονται διχασμένοι αφού και ο Νίκος Ταχιάος και ο Γιώργος Ορφανός έχουν πολύ υψηλά ποσοστά θετικής γνώμης.
Οι δυο αυτοί υποψήφιοι «τσιμπάνε» στο αντίστοιχο ερώτημα και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση