Πολιτική|08.09.2024 12:53
ΔΕΘ 2024 - Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αφασία και το ΠΑΣΟΚ λέει όχι σε όλα
NewsroomΑιχμηρά σχόλια για την αντιπολίτευση έκανε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ 2024 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από το ΠΑΣΟΚ.
Τα σχόλια Μητσοτάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ
«Δεν βλέπω εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κατάσταση αφασίας, το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε όλες τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήσαμε του πρώτους μήνες». Όπως σχολίασε, το ΠΑΣΟΚ έχει υιοθετήσει την στάση του «όχι σε όλα».
«Δεν θα δικαιωθεί αυτή η αντιπολίτευση. Να υπάρξει εναλλακτική πρόταση κοστολογημένη», επισήμανε ο πρωθυπουργός.
Δείτε όλη την ομιλία του πρωθυπουργού στο live blog του ethnos.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
- «Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!