Χρυσοχοΐδης από Έβρο: «Εγγυημένη η ασφάλεια της χώρας»
Newsroom«H Ελληνική Αστυνομία και oι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από τις Καστανιές και ειδικότερα από το Στρατιωτικό Φυλάκιο «ΕΦ 1».
Ο Έβρος είναι θωρακισμένος, τόνισε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας για τη συνέχιση υλοποίησης των έργων και υποδομών που απαιτούνται στο πλαίσιο του έργου που συντελείται στην περιοχή.
Επεκτείνεται ο φράχτης στον Έβρο
Αναφέρθηκε, δε, στην συνέχιση της επέκτασης του φράχτη και στην πρόσληψη άλλων 150 συνοριοφυλάκων στη Ροδόπη και την Καβάλα για τον έλεγχο των ελαχιστοποιημένων -όπως δήλωσε- σήμερα μεταναστευτικών ροών.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επανέλαβε ότι η αποστολή των Ελλήνων αστυνομικών και συνοριοφυλάκων είναι η προστασία των συνόρων της χώρας αλλά και της Ευρώπης και την υπηρετούν απαρέγκλιτα βάσει των ευρωπαϊκών Συνθηκών, όπως η Συνθήκη Σένγκεν και το Νέο Μεταναστευτικό Σύμφωνο, το οποίο αποφασίστηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε