Πολιτική|24.10.2024 12:37
Αλέξης Χαρίτσης: Ανέβαλε την επίσκεψη στο Ηράκλειο λόγω αδιαθεσίας – Τι συνέβη
NewsroomΤην επίσκεψή του στο Ηράκλειο Κρήτης αναγκάστηκε να αναβάλει ο Αλέξης Χαρίτσης, λόγω αδιαθεσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς μετέβη στο Ασκληπείο Βούλας, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι του.
Η περιοδεία και η ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθούν κανονικά από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Νάσο Ηλιοπούλο.
Διαβάστε ακόμη
- Βενεζουέλα: Μετά το «χρυσό» 72ωρο, μάχη απέναντι στις πιθανότητες - «Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε», λέει κάτοικος στο ethnos.gr
- Δύο συλλήψεις μετά τον θάνατο της 43χρονης στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Έρευνα για το πως έγινε η τραγωδία
- Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» - Ηλεκτρικό πατίνι ο πιθανότερος «ένοχος»
- «Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: Φανάρια παραμορφώνονται, άσφαλτος υποχωρεί και πολίτες τηγανίζουν αυγά στον δρόμο