Μητσοτάκης σε επενδυτές στο Λονδίνο: Καμία έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών
NewsroomΣε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως προς το σενάριο έκτακτης φορολόγησης των τραπεζών, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με επενδυτές στο Λονδίνο.
Διαψεύδονται τα σενάρια για έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών - Που θα εστιάσει ο Μητσοτάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τι θέλει από τις τράπεζες και έχει τους τρόπους να το δρομολογήσει. «Η έκτακτη φορολόγηση των κερδών των τραπεζών δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς τους τρόπους», φέρεται αν διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για το 3ο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνει η Morgan Stanley σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών. Εκεί συμμετέχουν 39 ελληνικές επιχειρήσεις που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτάξει την προσήλωση της κυβέρνησης στην επίτευξη των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης. Επιπλέον, θα επισημάνει το πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η πολιτική σταθερότητα. Παράλληλα, στις συναντήσεις που θα έχει με επενδυτές, θα αναδείξει το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας.
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
- Κομισιόν: Ανακοίνωσε τέλος 3 ευρώ στα δέματα από Τemu και Shein - Από πότε θα ισχύει
- Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
- Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ