Προεδρικό Μέγαρο: Πλήθος κόσμου στη χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση, παρουσία της ΠτΔ
NewsroomΟ κήπος του Προεδρικού Μεγάρου υποδέχθηκε την Κυριακή (22/12), για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πλήθος κόσμου, σε μια χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση, με έντονο εορταστικό χαρακτήρα.
Περισσότερα από χίλια άτομα, όλων των ηλικιών και κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά επισκέφθηκαν τον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και απήλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις Μπάντες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με τραγουδιστές και λυρικούς καλλιτέχνες.
Στην εκδήλωση παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μετά το πέρας της συναυλίας ευχαρίστησε τους μουσικούς και τους λυρικούς τραγουδιστές για τις όμορφες μελωδίες και ερμηνείες, αντάλλαξε μαζί τους ευχές εν όψει των εορτών και τους προσέφερε γούρια.
Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωση η κυρία Σακελλαροπούλου συνομιλούσε συνεχώς και αντάλλασσε ευχές με τους παριστάμενους μικρούς και μεγάλους για χαρούμενα Χριστούγεννα και μια καλή νέα χρονιά.
- Απίστευτες εικόνες στην Καλλιθέα: Ανατροπή οχήματος στη Θησέως - Κλειστή μία λωρίδα
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
- Περιστέρι: 41χρονη έριχνε δηλητήριο στο φαγητό του πρώην συζύγου της - Συνελήφθη με τους γονείς της
- Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου