Πολιτική|27.01.2025 21:18
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη-Φιντάν: Συζητήθηκε το επερχόμενο Συμβούλιο Υψηλού Επιπέδου Συνεργασίας
NewsroomΤηλεφωνική επικοινωνία είχε τη Δευτέρα (27/01) ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν.
Οι δύο ΥΠΕΞ συζήτησαν τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις ενώ παράλληλα εξέτασαν τις προετοιμασίες για το επερχόμενο Συμβούλιο Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου Ελλάδας-Τουρκίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας από την πλευρά του τόνισε ότι «συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα, ενώ ο υπουργός Φιντάν τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό και της επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή».
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη