Νέα Αριστερά: Αποχή από την εκλογή ΠτΔ ως ένδειξη αποδοκιμασίας στο πρόσωπο του Τασούλα
NewsroomΣε ένδειξη αποδοκιμασίας στο πρόσωπο του Κώστα Τασούλα η Νέα Αριστερά γνωστοποίησε ότι θα απέχει από την τελευταία ψηφοφορία την Τετάρτη για την εκλογή ΠτΔ.
Σύμφωνα με πηγές του κόμματος τον θεωρεί «έναν εκ των βασικών συντελεστών της κοινοβουλευτικής συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών, των υποκλοπών και της Πύλου».
Αναλυτικά οι πηγές τις Νέας Αριστεράς επεσήμαναν:
«Έπειτα από κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Γραφείου της Νέας Αριστεράς αποφασίστηκε η μη συμμετοχή των βουλευτών και των βουλευτριών του κόμματος στην αυριανή τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ ως ένδειξη αποδοκιμασίας στο πρόσωπο του Κ. Τασούλα. Ενός εκ των βασικών συντελεστών της κοινοβουλευτικής συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών, των υποκλοπών και της Πύλου.
Το πρωί, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα παραχωρήσει δήλωση στο περιστύλιο».
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης