Σαμαράς για Τέμπη: Δικαίωμα των συγγενών να μάθουν την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι
NewsroomΓια την υπόθεση των Τεμπών τοποθετήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δηλώνοντας πως είναι δικαίωμα των χαροκαμένων συγγενών να μάθουν την αλήθεια και υπογραμμίζοντας πως «άνθρωποι είμαστε, πάνω απ’όλα».
Ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην huffingtonpost.gr, είπε ειδικότερα: «Είναι δικαίωμα των χαροκαμένων συγγενών των παιδιών που χάθηκαν να μάθουν την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Όπως είναι δικαίωμα των πολιτών και με δημόσιες εκδηλώσεις, να συμπαρασταθούν στα αιτήματα αυτών των συνανθρώπων μας και να απαιτήσουν ασφαλείς συνθήκες στις συγκοινωνίες για τους ίδιους και τα παιδιά τους».
Για τα συλλαλητήρια της Παρασκευής (28/2) είπε: «Από μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν απειλείται η δημοκρατική ομαλότητα, όπως δεν απειλήθηκε πριν ένα μήνα».
Τέλος, επισήμανε: «Δεν νοείται η κυβέρνηση να αντιδικεί με τους συγγενείς των θυμάτων και τους πολίτες που θέλουν να τους συμπαρασταθούν. Για όνομα του Θεού! Άνθρωποι είμαστε, πάνω απ’ όλα!».
- Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
- «Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
- Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
- Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά