Τέμπη: Την παραίτηση Μητσοτάκη ζητά ο Χαρίτσης - «Ο κυρίαρχος λαός κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας προς την απονομιμοποιημένη κυβέρνηση»
NewsroomΟ Αλέξης Χαρίτσης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί, μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα για τα δύο χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σε ανάρτησή του, απαίτησε από τον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να σταματήσουν «το όργιο καταστολής». «Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τη Δημοκρατία μας» ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης.
«Ο κυρίαρχος λαός μίλησε» - Η ανάρτηση Χαρίτση
«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τη Δημοκρατία μας.
Ο κυρίαρχος λαός μίλησε. Ειρηνικά και με πρωτοφανή μαζικότητα.
Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας προς την απονομιμοποιημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Κύριε Μητσοτάκη, οφείλετε να δώσετε τώρα εντολή να σταματήσει το όργιο καταστολής και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Και στη συνέχεια να παραιτηθείτε».
- Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
- UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
- Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
- Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ