Πολιτική|14.03.2025 11:44
Ανασχηματισμός: Οι υπουργοί που έμειναν εκτός κυβέρνησης
NewsroomΣυνολικά τέσσερις υπουργοί έμειναν εκτός της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/3).
Πρόκειται για τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος θα αντικατασταθεί στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών από τον Χρίστο Δήμα.
Για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον οποίο αντικαθιστά στο υπουργείο Μετανάστευσης ο Μάκης Βορίδης.
Για τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, τη θέση του οποίου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παίρνει ο Σταύρος Παπασταύρου.
Για τον Χρήστο Στυλιανίδη, που αφήνει το υπουργείο Ναυτιλίας και στη θέση του πηγαίνει ο Βασίλης Κικίλιας.
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα