Τσάφος: Να κριθώ από το έργο μου και να σταματήσει αυτή η απόπειρα ανθρωποφαγίας
NewsroomΓια συντονισμένη επίθεση εις βάρος του κάνει λόγο ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Τσάφος, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναφέρει τα Κατεχόμενα στην Κύπρο ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.
«Η συντονισμένη επίθεση σε βάρος από την αντιπολίτευση συνεχίζεται. Παρά τη χθεσινή ανάρτησή μου, και την αναγνώριση του σοβαρού μου λάθους, η αντιπολίτευση επανήλθε με νέες κατηγορίες εργαλειοποιώντας αποσπασματικά παλαιότερες αναρτήσεις μου», υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο υφυπουργός.
«Τόσο ως πολίτης, όσο και ως μέλος της κυβέρνησης, υπηρετώ τις εθνικές θέσεις και κυρίως την πάγια θέση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας για την ύπαρξη μίας και μοναδικής διαφοράς, που είναι η οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών» συμπλήρωσε.
«Η αδιαπραγμάτευτη αυτή θέση δεν αναιρεί το γεγονός ότι με τη γείτονα χώρα διαφωνούμε σε μια σειρά από άλλα ζητήματα, όπως και ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει, δεν αποδέχεται και δεν συζητά καθ΄ οιονδήποτε τρόπο τα αιτήματα της Τουρκίας. Γύρισα στην Ελλάδα για να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Ζητάω να κριθώ από το έργο μου, και να σταματήσει αυτή η απόπειρα ανθρωποφαγίας με μέθοδο "κοπτοραπτικής"», αναφέρει ο Νίκος Τσάφος.
- Εφιάλτης δίχως τέλος και παγκόσμια ανησυχία: «Τώρα αρχίσαμε», λένε οι ΗΠΑ - Σφυροκόπημα στην Τεχεράνη με 5.000 βλήματα
- Θύελλα αντιδράσεων στους ακτινολόγους για τη «Νευροεπεμβατική Ιατρική»: «Καμπανάκι» για σοβαρούς κινδύνους
- Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες
- Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN