Πολιτική|11.04.2025 19:55
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Στο επίκεντρο ο Τραμπ και η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ
NewsroomΟ Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε τηλεφωνικά την Παρασκευή (11/04) με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λίγα 24ωρα μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο.
Συγκεκριμένα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συνομίλησε σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ενημέρωσε για τη διπλωματική επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, όπως έκανε γνωστό το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ενώ την επικοινωνία επιβεβαίωσε και η ελληνική κυβέρνηση.
Οι δύο ηγέτες, όπως γνωστοποιείται, συζήτησαν την περιφερειακή κατάσταση και τα βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας.
Διαβάστε ακόμη
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της