Στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NewsroomΣτην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου θα παραστεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είναι στα σχέδια του να πάει»
Ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ αναφορικά με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες, 22 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενημέρωσε πως ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στο Βατικανό για την κηδεία του Ποντίφικα.
«Είναι στα σχέδια του να πάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 26 Απριλίου.
Ηγέτες από όλο τον κόσμο
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να αφιχθεί στην ιταλική πρωτεύουσα την Παρασκευή, ενώ οι περισσότεροι ξένοι ηγέτες θα ταξιδέψουν στη Ρώμη αυθημερόν.
Μεταξύ άλλων, έχει ανακοινωθεί η παρουσία του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας, του Βρετανού πρίγκιπα Γουίλιαμ, του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, του προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα και του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, όπως και του απερχόμενου καγκελάριου Όλαφ Σολτς. Ξεχωριστή θέση μεταξύ των θρησκευτικών ταγών θα έχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
- Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
- Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
- Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών