Πολιτική|11.05.2025 13:49
Σαντορίνη: Αυτοψία σήμερα από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
NewsroomΟ Υπουργός, Γιάννης Κεφαλογιάννης συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Παπαευσταθίου και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τοπικούς φορείς καθώς και αυτοψία στο νησί.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση των δύο επιτροπών του ΟΑΣΠ προκειμένου να εξετάσουν το θέμα των περιορισμών πρόσβασης και παραμονής σε περιοχές της καλντέρας του ηφαιστειακού συμπλέγματος της Σαντορίνης, λόγω των γεοδυναικων φαινομένων.
Σημειώνεται ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη λήψη έκτακτων μέτρων Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη και τη Θηρασιά, με την οποία ορίζονταν οι ρυθμίσεις και οι περιορισμοί πρόσβασης, είναι σε ισχύ μέχρι και τις 15 Μαΐου.
Διαβάστε ακόμη
- Ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 29χρονος σε αμόκ σπάει πάνω από 30 παρκαρισμένα αυτοκίνητα
- Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
- Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
- Τέμπη: Εκρηκτικό κλίμα στο δικαστήριο - Η δήλωση παράστασης του Δημοσίου που προκάλεσε οργή