Πολιτική|14.05.2025 20:58
Δημοσκόπηση Real polls: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν τα κόμματα είχαν άλλους αρχηγούς
NewsroomΣημαντική δυναμική εμφανίζει η ΝΔ σε δημοσκόπηση της Real Polls για λογαριασμό του Protagon.
Το κυβερνών κόμμα αγγίζει ποσοστό της τάξης του 32% (31,9%) για πρώτη φορά μετά από καιρό. Η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, κοντά στο 19% (18,9%), ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο 12,9%.
Στη δημοσκόπηση γίνεται επίσης για εξακομματική Βουλή, με τη Νίκη και τη Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου να μην καταφέρνουν να ξεπεράσουν το όριο του 3%, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν τα κόμματα είχαν άλλες ηγεσίες.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια