Τηλεφωνική επικοινωνία Φάμελλου με Ιερώνυμο για τη Μονή Σινά
NewsroomΤηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο.
Του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του για τις εξελίξεις ως προς το ιδιοκτησιακό της Μονής του Σινά και ταυτόχρονα τον ενημέρωσε για τις θέσεις που έχει εκφράσει δημόσια τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.Τον ενημέρωσε επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της.
Πρόταση για επίσκεψη υπερκομματικής αποστολής στη Μονή Σινά
Παράλληλα, τον ενημέρωσε για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να υπάρξει κοινή κοινοβουλευτική και υπερκομματική αποστολή που θα επισκεφθεί τη Μονή του Σινά, καθώς η χώρα οφείλει να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ιδιοκτησιακό της Μονής.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
- Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια