Ηγουμενίτσα: Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης
NewsroomΣύγκρουση πλοίων έγινε στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, το πρωί της Πέμπτης.
Το πλοίο ECO CATANIA, με σημαία Ιταλίας, συγκρούστηκε με το ελλιμενισμένο ΚΥΔΩΝ Παλάς, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.
Το ECO CATANIA εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Μπάρι - Βενετία, μεταφέροντας 11 επιβάτες, 377 τρέιλερ και 15 φορτηγά, ενώ είχε 34μελές πλήρωμα.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δύο πλοία, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Για αμφότερα τα πλοία εκδόθηκε απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την επιθεώρησή τους από τις αρμόδιες αρχές.
Το ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει στις 14:00 με προορισμό το Μπρίντεζι της Ιταλίας, αλλά παρέμεινε δεμένο στο λιμάνι, ενώ οι επιβάτες του θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα