Τραμπ-Πούτιν: Στον δρόμο για το κρίσιμο τετ α τετ ο Ρώσος πρόεδρος - Η εντυπωσιακή αυτοκινητοπομπή
NewsroomΞεκίνησε το ταξίδι του για τη σύνοδο στην Αλάσκα ο Βλαντίμιρ Πούτιν που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22.00 (ώρα Ελλάδας) στην Αλάσκα.
Ο Ρώσος πρόεδρος μάλιστα έκανε μια στάση στο Μαγκαντάν, ρωσικό λιμάνι στην Οχοτσκική θάλασσα (ΒΔ Ειρηνικός) που απέχει περίπου 5.900 χιλιόμετρα από τη Μόσχα. Εκεί, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, πρόκειται να επισκεφθεί τις επόμενες ώρες ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ιχθυέλαιου, το κοινωνικό και πολιτιστικό κέντρο Mayak και ένα μνημείο που τιμά ηρωικούς Ρώσους πιλότους.
Επιπλέον θα συναντηθεί και με τον περιφερειάρχη Σεργκέι Νόσοφ
Εντυπωσιακή αυτοκινητοπομπή
Βίντεο που δείχνουν την εντυπωσιακή αυτοκινητοπομπή του Ρώσου προέδρου και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που τηρούνται αναρτήθηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Στα βίντεο φαίνεται η πομπή των θωρακισμένων οχημάτων, με συνοδευτικά περιπολικά και ασθενοφόρο, καθώς διασχίζει τους δρόμους της ρωσικής Άπω Ανατολής με κατεύθυνση την ακτή του Ειρηνικού.
- Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
- Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
- Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα