Γιγαντοπανό ΚΚΕ και ΚΝΕ στην Ακρόπολη: «Να σταματήσει η γενοκτονία»
NewsroomΔιεθνές Μήνυμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό εκπέμπουν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από το πρωί της Παρασκευής, από τον βράχο της Ακρόπολης.
«Να πάψει η κτηνωδία στη Γάζα»
Με μια συντονισμένη κινητοποίηση, νωρίς το πρωί, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ανέβηκαν στην Ακρόπολη και σήκωσαν δυο πανό προς την πλευρά της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, γραμμένα στα ελληνικά και στα αγγλικά: «Να σταματήσει η γενοκτονία. Καμία συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
Εκατοντάδες μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ, με τις κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν, πλαισίωσαν τα δυο πανό, καλώντας τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο «να γιγαντώσουν την πάλη για να πάψει η κτηνωδία στη Γάζα, να σταματήσει κάθε στήριξη και συνεργασία με τους φονιάδες του παλαιστινιακού λαού και να καταδικαστούν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ». Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ζητούν «να αναγνωριστεί παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων