Γεροβασίλη για Βελόπουλο: Η πολιτική δεν ασκείται ούτε με ύβρεις, ούτε με χυδαίους υπαινιγμούς
NewsroomΤην αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε το έντονο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου, και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.
Η δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι η «πολιτική δεν ασκείται ούτε με ύβρεις, ούτε με χυδαίους υπαινιγμούς».
Ειδικότερα, η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι «επεισόδια σαν αυτό που σημειώθηκε χθες στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για την εξωτερική πολιτική, όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος καταφέρθηκε εναντίον του βουλευτή ΝΔ Δ. Καιρίδη, με χυδαίο χαρακτηρισμό - ο οποίος, εν μέσω του θορύβου των αντεγκλήσεων κι ενώ απηύθυνα η ίδια έκκληση για την αποτροπή συνέχειας του επεισοδίου, δεν έγινε αντιληπτός αρχικά ούτε από το προεδρείο, ούτε από τον ίδιο τον κο Καιρίδη - δεν έχουν θέση στον κοινοβουλευτισμό και είναι απολύτως καταδικαστέα».
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια