Πολιτική|30.01.2026 06:55
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου
NewsroomΣτο Ηράκλειο της Κρήτης θα μεταβεί σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναμένεται να υπογραφεί συμφωνία που αφορά τον εξοπλισμό αεροναυτιλίας.
Θα αναχωρήσει μετά για Κροατία
Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για το Ζάγκρεμπ, όπου στις 15:45 ώρα Ελλάδας θα έχει συνάντηση με τον Κροάτη ομόλογό του Αντρέι Πλένκοβιτς.
Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της διήμερης συνάντησης ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ.
Διαβάστε ακόμη
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος για την υπόθεση με τα αδήλωτα εκατομμύρια - Ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- «Χειρόφρενο» διαρκείας τραβούν τα ταξί από σήμερα σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ