Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Ποιοι προηγούνται στη μάχη για την εκλογή
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ, με την Άννα Διαμαντοπούλου να διεκδικεί την πρώτη θέση στην εκλογή.
Επίσης πολύ ψηλά βρίσκονται οι Κώστας Τσουκαλάς, Θανάσης Γλαβίνας, Λευτέρης Καρχιμάκης, Όλγα Μαρκογιαννάκη, Κώστας Παπαδημητρίου, Ηρακλής Δρούλιας.
Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται πως θα καταλάβει περίπου το 60% των μελών του οργάνου.
Από την ομάδα του Χάρη Δούκα εκλέγονται οι Χρήστος Πρωτόπαππας, Κώστας Πανδής, Ρωξάννη Μπέη, Λάζαρος Καραούλης.
Πρόσωπα που κινούνται κοντά στον Παύλο Γερουλάνο και εκλέγονται είναι οι Έφη Χαλάτση, Γιώργος Πετρουλάκης, Κώστας Πάστας, Αργύρης Αργυριάδης, Κώστας Βαρδαβάς.
Η πλευρά του Μανώλη Χριστοδουλάκη φαίνεται να εκλέγει τους Τόνια Αντωνίου, Φίλιππο Σαχινίδη, Ελισάβετ Φελώνη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Δημήτρη Τσιαντή.
- Πώς οδηγήθηκαν στα άκρα οι σχέσεις Τραμπ και Ζελένσκι - Το χρονικό της ρήξης
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το μήνυμα-φωτιά της Γάκα στην αναισθησιολόγο για τη μιδαζολάμη
- «Μια μέρα, όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ θα πεθάνουμε»: Τα τελευταία λόγια του ιερέα που καταπλακώθηκε από σταυρό
- «Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη