Πολιτική|02.04.2026 12:55

Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ως εδώ - Δουλειά μας να βάλουμε μια γραμμή σε μία διαχρονική παθογένεια

Newsroom

«Ως εδώ» είναι το μήνυμα της κυβέρνησης σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα (2/4), τόνισε πως «η δουλειά της κυβέρνησης είναι να κάνει πράξη το "ως εδώ"».

«Η βασική δουλειά της κυβέρνησης είναι να κάνει πράξη το "ως εδώ", να βάλει μια γραμμή σε μία διαχρονική παθογένεια, το "ως εδώ" στην περίπτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι η μεγάλη μεταρρύθμιση, με τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πότε θα γίνουν γνωστά τα ονόματα

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πότε θα γίνουν γνωστά τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ξεκαθάρισε ότι αυτό θα συμβεί μόλις η δικογραφία διαβιβαστεί στη Βουλή.

Όπως ανέφερε, οι βουλευτές θα λάβουν τότε πλήρη γνώση του υλικού, κάτι που αποτελεί «βασική προϋπόθεση» για να απαντηθούν πολλά από τα εύλογα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Και πρόσθεσε πως για να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα, πρέπει να εξεταστούν τα έγγραφα, οι διάλογοι και όλα τα στοιχεία της δικογραφίας.

ΟΠΕΚΕΠΕΠαύλος Μαρινάκηςειδήσεις τώρα