Άννα Διαμαντοπούλου: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας
Νίκος Σβέρκος«Πολιτικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις εκλογές είναι η Νέα Δημοκρατία» είπε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας χτες στο συνέδριο που διοργανώνει ο «Κύκλος Ιδεών» του Ευάγγελου Βενιζέλου σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Η υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού της Χαριλάου Τρικούπη χαρακτήρισε από την άλλη «αυτοκτονία» το να λέει η αξιωματική αντιπολίτευση πως θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση.
«Σπάει» τη γραμμή η Διαμαντοπούλου
«Οι εκλογές θα δείξουν τι θα γίνει ώστε η χώρα να έχει κυβέρνηση» σημείωσε εξάλλου η Άννα Διαμαντοπούλου, αφήνοντας ουσιαστικά ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες.
Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έλαβε έτσι αποστάσεις από την κεντρική «γραμμή» της Χαριλάου Τρικούπη για νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές «έστω και με μια ψήφο», για μη συνεργασία με την ΝΔ και για προοδευτική διακυβέρνηση με βάση το πρόγραμμα της Χαριλάου Τρικούπη.
Υπενθυμίζεται πως η Άννα Διαμαντοπούλου προ ημερών τοποθετήθηκε κάθετα αρνητικά στο ερώτημα αν το Αλέξης Τσίπρα μπορεί να είναι συνομιλητής του ΠΑΣΟΚ, είτε για εκλογική είτε για μετεκλογική συνεργασία.
- Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη - Τα 3 στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές
- «Σάκοι του μποξ» οι εργαζόμενοι που «πληρώνουν» τις βλάβες σε συρμούς του μετρό - Επίθεση σε ηλεκτροδηγό
- Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο
- «Νομίζω ότι τον σκότωσα»: Συνταξιούχος κατέγραψε κατά λάθος τη δολοφονία γείτονά του - Καταδικάστηκε σε ισόβια