Πολιτική|27.05.2019 14:23

Βελόπουλος: Δεν είμαστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί - Είμαστε Έλληνες (vid)

Newsroom

Ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στον «ANT1» για τη μεγάλη εκλογική του νίκη, καθώς με ποσοστό 4,12% κερδίζει μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην ερώτηση πού οφείλεται η επιτυχία του, ο κ. Βελόπουλος απάντησε: «Σε αυτό που κάνω ακόμη και τώρα. Σηκώθηκα 7:00 ενώ κοιμήθηκα 4:00 για να πάω στη δουλειά μου, όχι στην τηλεόραση. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε. Εδώ και 2,5 χρόνια έχω οργώσει την Ελλάδα τρεις φορές, ο κόσμος μας αγκάλιασε και επειδή έχουμε ένα πολύ σωστό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μίλησε για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. «Ήταν η πρώτη μάχη, η δεύτερη και η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές. Εκεί θα δώσουμε την μεγάλη μάχη».

Για το αν θα παραμείνει στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου και εξελέγη τόνισε: «Αυτό θα το δούμε. Ακόμα και σήμερα το πρωί πηγαίνω στη δουλειά μου, όχι στο κόμμα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι -σύμφωνα με τις αναλύσεις- το κόμμα μας έχει πάρει ψήφους και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΚΕ. Αυτό αποδεικνύει πως δεν είμαστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί, είμαστε Έλληνες».

Για το αν πήρε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής απάντησε: «Σε λίγο θα λένε ότι όσοι ψήφισαν ΚΚΕ, ψήφιζαν Χρυσή Αυγή. Πήραμε 3% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η νίκη μας είναι μια νίκη των ανθρώπων που ξέρουν να δουλεύουν, όχι από τα γραφεία αλλά από τον δρόμο».

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές - ποιοι εκλέγονται

Ελληνική ΛύσηΕυρωεκλογέςΚυριάκος Βελόπουλοςεκλογές 2019