Πολιτική|02.06.2019 19:48

Exit Poll: Τεράστιο προβάδισμα για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη

Τίμος Φακαλής

Τεράστιο προβάδισμα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα έναντι του Νίκου Ταχιάου, με διαφορά 37 ποσοστιαίων μονάδων, δίνει για τον δήμο Θεσσαλονίκης το exit poll της Interview για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Βεργίνα. Σύμφωνα με αυτό ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει ποσοστό 67% έναντι 33% που συγκεντρώνει ο Νίκος Ταχιάος.

Οχτώ χρόνια μετά τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος «φρέναρε» την 21χρονη αδιάλειπτη διακυβέρνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης από τη συντηρητική παράταξη ένα πρώην μέλος της δημοτικής του ομάδας αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος κατέβηκε στις εκλογές με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» και χωρίς κομματικό χρίσμα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο εκλεκτός των πολιτών για το δημαρχιακό θώκο της πόλης.

Μετά την ανακοίνωση του exit poll ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα το οποίο βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή και μία ανάσα από την πλατεία Ναυαρίνου. Στο σημείο καταφθάνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Την επόμενη ώρα αναμένεται να έρθει στο εκλογικό κέντρο και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας όπου θα κάνει δηλώσεις.

δήμος ΘεσσαλονίκηςΚωνσταντίνος ΖέρβαςΝίκος Ταχιάος