ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι πλέον ένας απερχόμενος πρωθυπουργός (vid)
Newsroom«Γαλάζια» στελέχη επισημαίνουν ότι εδώ και μερικά λεπτά ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας απερχόμενος πρωθυπουργός και προσθέτουν πως «ό,τι και πει, ό,τι και να κάνει, δεν μπορεί να παραποιήσει πλέον την πραγματικότητα».
Στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν πως «αυτή η κυβέρνηση εδώ και 4,5 χρόνια έπεσε έξω σε όλους τους αναπτυξιακούς στόχους που είχε θέσει και περιέκοψε δραστικά το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων». Τα ίδια πρόσωπα από το περιβάλλον της ΝΔ υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πλέον χρειάζεται μια κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή.
H επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 26 Μαΐου ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Στις 7 Ιουλίου, και πάλι με την ψήφο του, θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο χρειάζεται η χώρα, για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και η ευημερία σε όλους τους Έλληνες».
Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open TV:
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη