Πολιτική|28.06.2019 12:59

Το σχόλιο Τσίπρα για τις υποψηφιότητες Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου (vid)

Newsroom

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV και την Έλλη Στάη, δεν είχε μόνο σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας, ενόψει και των επερχόμενων εθνικών εκλογών, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα παραπολιτικά σχόλια. 

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός καλέστηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Έφη Αχτσιόγλου τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο σύντροφός της Δημήτρης Τζανακόπουλος θα πρέπει να δώσει τη «μάχη» του σταυρού. 

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη είπε χαριτολογώντας στον κ. Τσίπρα: «Βάζετε να τσακωθούν οικογένειες; Η ίδια (η Έφη Αχτσιόγλου) είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον κ. Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τον άλλο τον βάλατε να κυνηγήσει τον σταυρό;».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός απάντησε σχετικά: «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για έναν πολιτικό. Και νομίζω ότι αν επέλεξα κάτι δύσκολο, το επέλεξα για την κυρία Αχτσιόγλου και όχι για τον κ. Τζανακόπουλο. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή για τον Δημήτρη είναι μια επιλογή που θα αποδειχτεί απολύτως σωστή και σοφή». 

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: 

Αλέξης ΤσίπραςΈλλη Στάησυνέντευξη