Πολιτική|30.06.2019 17:03

Σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο Τσίπρας: «Για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό»

Newsroom

Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, προκειμένου να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Για την ιστορία, το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του στον τηλεοπτικό σταθμό είχε επιβληθεί μετά την τραγωδία στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, επικαλούμενος κυβερνητικές πηγές, μετέδωσε ότι επίκειται απομάκρυνση των αρχηγών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Αν και, εκ των υστέρων, το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου επιβεβαιώθηκε, εντούτοις ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εμμείνει στην απόφασή του. 

Στο διάστημα που μεσολάβησε και παρά το εμπάργκο, αρκετά στελέχη του κόμματος πέρασαν από τον σταθμό ωστόσο πριν από 20 ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας είχε απειλήσει με διαγραφή από τα ψηφοδέλτια του κόμματος όσους δεν τηρήσουν την απόφαση του κόμματος για αποκλεισμό του ΣΚΑΪ. 

Τελικά, αποφάσισε να σπάσει ο ίδιος το εμπάργκο, ανακοινώνοντας την απόφασή του αυτή με το εξής tweet:

T
ΣΚΑΪεθνικές εκλογές 2019Αλέξης Τσίπρας