Πολιτική|04.07.2019 23:46

Τσίπρας: Γκρινιάζει η Μπέττυ αλλά ανταποκρίνομαι στις υποχρεώσεις του συζύγου

Newsroom

Βουλευτικές εκλογές 2019: Σε μία διαφορετική συνέντευξη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα παιδιά του και τη σύζυγό του, τονίζοντας: «Είναι δυνατόν να μην τρώμε γκρίνια;». «Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως στις βασικές μου υποχρεώσεις ανταποκρίνομαι. Δεν έχει υπάρξει στιγμή που τα παιδιά μου να χρειαστεί να πάνε σε ένα γιατρό και να μην είμαι εκεί. Προσπαθώ να ιεραρχώ τις προτεραιότητες», απάντησε στον Αντώνη Σρόιτερ στο ερώτημα για το κατά πόσο ανταποκρίνεται στα οικογενειακά του καθήκοντα.

Πώς διαχειρίστηκε όμως ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα τον αντίκτυπο που είχαν τα καθήκοντά του στα παιδιά του; «Αυτό ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και έχουμε κάνει πολύ δουλειά και εγώ και η σύντροφός μου, η Μπέττυ. Δουλέψαμε με τα παιδιά, να τους εξηγήσουμε, να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι αυτό που κάνει ο πατέρας τους δεν είναι κάτι τρομακτικό. Κάποιοι άνθρωποι τον αγαπάνε πολύ, κάποιοι δεν τον συμπαθούν», τόνισε.

«Γιατί τα παιδιά μου πάνε ιδιωτικό»

«Ο μεγάλος μου γιος ήταν 4 χρονών όταν άκουγε κάποιον αρχηγό της αντιπολίτευσης, να λέει "κύριε Τσίπρα έχετε καταστρέψει τη χώρα"» είπε για την στιγμή που ο γιος του παρακολουθούσε κάποιον πολιτικό του αντίπαλο στην τηλεόραση.

Ο Αντώνης Σρόιτερ διερωτήθηκε γιατί τα παιδιά του πρωθυπουργού να πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο. «Κάναμε μια επιλογή να πάνε σε ένα σχολείο που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά τον τρόπο που γίνεται η διδασκαλία. Στο γυμνάσιο δεν ξέρω αν θα πάνε σε ιδιωτικό ή δημόσιο» είπε και σημείωσε πως και ο ίδιος φοίτησε σε ιδιωτικό δημοτικό, όμως πήγε σε δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο. «Νομίζω η εμπειρία μου στο δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο ήταν θετική», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter τη συνέντευξή του

Δείτε εδώ τα βίντεο με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

εθνικές εκλογές 2019Αλέξης Τσίπραςεκλογές 2019αποτελέσματα εκλογών 2019