Πολιτική|05.07.2019 13:23

Το τρυφερό φιλί Μητσοτάκη στην κόρη του μετά την ομιλία στο Θησείο

Newsroom

Βουλευτικές εκλογές: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019 στο Θησείο, για την προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα.

Με φόντο την Ακρόπολη και υπό το βλέμμα δύο πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, ο αρχηγός της ΝΔ έστειλε σαφή μηνύματα αυτοδυναμίας, ενώ τόνισε πολλές φορές πως η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση σταθερότητας για την επόμενη τετραετία και το κόμμα του ισχυρή εντολή.

Τα στελέχη της ΝΔ που βρέθηκαν στο Θησείο ήταν αμέτρητα, ο κόσμος πολύς, ωστόσο δύο από τους παρευρισκόμενους είχαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αυτό διότι όσο μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πίσω από τη σκηνή βρίσκονταν τόσο ο γιος του, Κωνσταντίνος, όσο και η κόρη του, Δάφνη.

T

Αφού ο αρχηγός της ΝΔ ολοκλήρωσε την ομιλία του, κατέβηκε στον κόσμο και δέχθηκε συγχαρητήρια, αγκαλιές και φιλιά από αρκετούς, ενώ αμέσως κατευθύνθηκε προς τα «παρασκήνια», όπου βρίσκονταν τα παιδιά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «χτύπησε» αρχικά τον ώμο του γιου του, πριν… πέσει στην αγκαλιά της κόρης του, στην οποία έδωσε κι ένα φιλί πριν τελικά ποζάρουν και οι τρεις για φωτογραφίες.  


εθνικές εκλογές 2019εκλογές 2019Κυριάκος ΜητσοτάκηςΘησείο