Εκλογές 2019: Η «Ελληνική Λύση» καταγγέλλει μη διάθεση των ψηφοδελτίων της
NewsroomΕκλογές 2019: Καταγγελίες πολιτών, που κατατέθηκαν και «εγγράφως» στο κόμμα, σύμφωνα με τις οποίες σε ορισμένα εκλογικά τμήματα παρατηρήθηκε ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτιά της στους ψηφοφόρους, επικαλείται σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».
Καταγγέλλει δε τέτοιες πρακτικές, κάνει αναφορά σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα και προειδοποιεί ότι είναι αναγκασμένη να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων «ενεργούν με δόλο».
«Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα οι καταγγελίες που έφτασαν στο κόμμα μας. Στη Θεσσαλονίκη, στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, στην Τριανδρία στο 523ο εκλογικό τμήμα, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης. Δεχόμαστε καταγγελίες από όλη την Ελλάδα! Ντροπή τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και επισημαίνεται:
«Οι καταγγελίες που είναι στη διάθεση του κόμματος, έχουν κατατεθεί εγγράφως και εξ αυτού του γεγονότος το κόμμα μας είναι αναγκασμένο να κινηθεί δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που ενεργούν με δόλο, καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική ηθική».
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου