Πολιτική|03.09.2019 12:40

Τα νεύρα του Ντινόπουλου με Ζαχαριάδη-Κατρούγκαλο

Αντώνης Γκιόκας

Την Παρασκευή που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη και των δημοτικών συμβούλων του δήμου στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών, Κώστας Ζαχαριάδης και Γιώργος Κατρούγκαλος, που πήγαν να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία ενός «δικού» τους ανθρώπου, αφού ο Μανιατογιάννης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Να μην σας τα πολυλέω, η παρουσία τους ενόχλησε τον πρώην δήμαρχο της πόλης και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλο, που δεν έχει χωνέψει ακόμα την ήττα του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Όπως μου μετέφεραν κατάσκοποι, όταν ήρθε η ώρα να ορκιστεί, ο Ντινόπουλος φώναξε από το μικρόφωνο προς τους Ζαχαριάδη και Κατρούγκαλο ότι δεν είχαν και πολλούς δημάρχους για να πάνε στις ορκωμοσίες τους κι έτσι μαζεύτηκαν στα Βριλήσσια.

Προφανώς και η συμπεριφορά του δεν πέρασε ασχολίαστη από εκλεγμένους και προσκεκλημένους, που σε πηγαδάκια που έστησαν μετά, έκαναν λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά» εκ μέρους του Αργύρη...

Κώστας ΖαχαριάδηςΓιώργος ΚατρούγκαλοςΑργύρης Ντινόπουλος