Απάντηση Τσοβόλα στον Τσίπρα: Επί 30 χρόνια λένε αυτά τα αίσχη!
NewsroomΜε αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο Δημήτρης Τσοβόλας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ «έσπασε» τη σιωπή του στο Open TV και μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη, δήλωσε:
«Παρότι επί 30 χρονια λένε αυτα τα ψεύδη, δεν παρουσίασαν κανένα στοιχείο γι' αυτα τα αίσχη. Ας μου βρουν έστω και μια υπουργική απόφαση γι' αυτά τα αίσχη», ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στη θητεία του ΠΑΣΟΚ.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή, απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε: «Μια μας λέτε "Τσοβόλα δώσ’ τα όλα" αλλά στο τέλος τα ψηφίζετε αυτά τα μέτρα.
Ο κ. Τσοβόλας θα πρέπει να είναι ευτυχισμένος αυτές τις μέρες διότι χαίρει γενικής αποδοχής», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα μείωσης εισφορών σε διάφορους κλάδους επαγγελματιών «μεσαίας διαστρωμάτωσης», όπως τόνισε. «Θα έχει ενδιαφέρον για τα σποτάκια των εκλογών του Οκτώβρη του 2019 η καταστροφολογία που δεν σας βγήκε», συνέχισε και αναρωτήθηκε πόσο περισσότερο μπορεί κανείς να αστοχήσει στις πολιτικές του προβλέψεις και εκτιμήσεις.
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα