Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θα μάθετε να σέβεστε
NewsroomΑπό την αρχή της συζήτησης στη Βουλή για την ανομία στα πανεπιστήμια, έπειτα από την επίκαιρη ερώτηση της Νέας Δημοκρατίας, φάνηκε ότι θα είναι σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σχολιάζοντας την καθυστέρησή του να προσέλθει στην Ολομέλεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε: «Η συνέπεια δεν είναι το δυνατό σας σημείο κύριε Τσίπρα. Θα μάθετε να σέβεστε».
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι άργησε μισή ώρα και ότι δεν είναι ασυνήθιστη η καθυστέρηση «για έναν πρωθυπουργό που δουλεύει».
Αφορμή για το παραπάνω στάθηκε ότι ο πρωθυπουργός δεν προσήλθε εγκαίρως στην αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία και ο Πρόεδρος της Βουλής που βρισκόταν στην έδρα επιχείρησε να παρατείνει τις προγραμματισμένες αναφορές που ακολούθησαν τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που είχε προηγηθεί.
Ωστόσο, ούτε αυτή η παράταση στάθηκε αρκετή οπότε η συνεδρίαση διεκόπη για ένα τέταρτο προκειμένου να καλυφθεί ο χρόνος.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»