Πολιτική|01.10.2019 11:19

«Εκτός γραμμής» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Αντώνης Γκιόκας

Η απίστευτη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μέσω της οποίας άφησε να εννοηθεί ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευθύνεται για τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών που υπάρχει στη Μόρια με την ευγενική χορηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης -με συγχωρείται, δεν βρίσκω πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω αυτή την ντροπή-, έχει ενοχλήσει τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Έμαθα ότι με τον βουλευτή επικοινώνησε κορυφαίος κοινοβουλευτικός παράγοντας του κόμματος, που του μετέφερε τόσο την ενόχληση του Μαξίμου, όσο και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για την απερίσκεπτη (δεν το πολυπιστεύω ότι ήταν απλά απερισκεψία) αυτή ανάρτηση.

Έτσι, ο Μπογδάνος αναγκάστηκε να «κατεβάσει» την ανάρτηση του σαν «βρεγμένο γατί». Ώρες ώρες δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ορισμένοι δεν παραμένουν τηλεοπτικές και σοσιαλμιντιακές «περσόνες», που όταν λένε και καμιά ανοησία δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο, αλλά επιθυμούν να έχουν και θεσμικό ρόλο, τον οποίο δεν μπορούν να υπηρετήσουν;

Κωνσταντίνος ΜπογδάνοςπαραπολιτικάΒουλή