Πολιτική|24.10.2018 12:40

Νίκος Κοτζιάς: Η κυβέρνηση υπονομεύεται από τα μέσα

Newsroom

Νέα συνέντευξη με πολλαπλούς αποδέκτες παραχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στο Κρήτη TV, κάνοντας αποκαλύψεις που θα συζητηθούν για όσα προηγήθηκαν της παραίτησής του. 

Αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, είπε τα εξής: «Άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω» και συμπλήρωσε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται». 

Πρόσθεσε ότι η «κυβέρνηση υπονομεύεται από τα μέσα» και «θα έχει μακροχρόνια προβλήματα», ενώ τόνισε ότι η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ. 

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι η κόντρα τους υπέβοσκε καιρό: «Τα γεγονότα δεν ήταν εν θερμώ υπήρχαν καιρό για το ποιος κάνει εξωτερική πολιτική στη χώρα, για αν το υπουργείο Αμυνας ήταν ένα δεύτερο ΥΠΕΞ».

κυβέρνησησυνέντευξηΠάνος ΚαμμένοςΝίκος Κοτζιάς