Πολιτική|06.11.2019 14:35

Χαμός στο Twitter με το «μπάρμπεκιου» του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη

Newsroom

Σάλο έχουν προκαλέσει και στο Twitter οι αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, περί μπάρμπεκιου με χοιρινό και κατάποση αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές, ζητώντας κατά τη διάρκεια συζήτησης των τροποποιήσεων του ποινικού κώδικα στη Βουλή ποινές για όσους προσβάλλουν τους μουσουλμάνους.

«Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία του ποινικού κώδικα να εντάξω αυτούς που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές. Ξέρω όμως ότι είναι ντροπή και κτηνωδία, και πρέπει να καταγγέλλεται από κάθε Έλληνα πολίτη. Ναι, κύριε Πλεύρη, κτηνωδία. Δηλαδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις; Κατά τύχη οργανώθηκε μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ; Πιστεύεται ότι έγινε τυχαία; Ελπίζω οι υπόλοιποι που μας ακούν να κατανοούν ότι δεν έγινε τυχαία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεση δε ήταν και η αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κυρανάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορούν να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Σε κάθε περίπτωση, και οι χρήστες του Τwitter έχουν διχαστεί.

T
T
T
T
T
T
T

βουλευτής ΣΥΡΙΖΑΧρήστος Γιαννούληςχοιρινόμπάρμπεκιου