Πολιτική|06.11.2019 20:01

Κύκλοι ΝΔ σε Τσίπρα για το Προσφυγικό: «Ξέχασε τις Μόριες που παρέδωσε»

Newsroom

Με ένα ειρωνικό αλλά και σκληρό σχόλιο αντέδρασαν κύκλοι της ΝΔ στην κριτική που άσκησε μέσω Facebook ο Αλέξης Τσίπρας για το Προσφυγικό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι κύκλοι της ΝΔ κάλεσαν τον τέως πρωθυπουργό να αφήσει τον ρόλο του σχολιαστή των social media, τα fake news, τον λαϊκισμό και το θράσος και να θυμηθεί τις «Μόριες» που παρέδωσε στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά το σχόλιο των κύκλων της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει τον ρόλο του σχολιαστή στα social media, τα fake news και τον γνωστό λαϊκισμό του. Σε μόλις τρεις μήνες δείχνει να έχει ξεχάσει τις Μόριες που παρέδωσε. Με το γνωστό θράσος του θέλει να γίνει και τιμητής. Οι Έλληνες όμως θυμούνται τα έργα και τις ημέρες του κι αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά για να δώσει λύσεις».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε πως «όταν τόσα χρόνια λαϊκίζεις χυδαία για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, δεν έρχεσαι αντιμέτωπος μόνο με την πραγματικότητα αλλά και με τις μεγαλοστομίες και τα ψέματά σου». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη που ανέφερε ότι «η κατάσταση στα νησιά είναι πέρα από κάθε διαχείριση» για να σχολιάσει πως αποτελεί μία κυνική επιβεβαίωση της καταστροφικής ανεπάρκειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού.

Αλέξης ΤσίπραςΝέα Δημοκρατίαπροσφυγικό