Πολιτική|28.11.2019 12:57
Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά Αγαπηδάκη: Δεν παίρνω πίσω λέξη
NewsroomΣυνέχεια στην επίθεσή του στην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στο Facebook.
Ο βουλευτής, στην πρώτη ανάρτησή του στο Facebook εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, τη χαρακτηρίζει «ψυχολόγο του Facebook», όπως επίσης ψυχωσικό και ανικανοποίητο κοριτσάκι που πρέπει να εισαχθεί στο Δαφνί.
Πριν από λίγες ώρες, ο Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, στην οποία σημειώνει ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω από όσα είπε, ενώ αναπαράγει την πρώτη του δημοσίευση. Μάλιστα, στρέφεται και κατά των ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «σάιτ και κανάλια της διαπλοκής».
Διαβάστε ακόμη
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα