Πολιτική|28.11.2019 15:01

Συνάντηση Παυλόπουλου-Ζέρβα την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Τίμος Φακαλής

Ένα μήνα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι δυο τους ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν το εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, το φορτωμένο πρόγραμμα του προέδρου της Δημοκρατίας δεν το επέτρεψε. Παυλόπουλος και Ζέρβας θα συναντηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής (29.11) στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης στο περιθώριο του διήμερου επιστημονικού  συνεδρίου με τίτλο «Δικαιοσύνη και Κοινωνία»  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσία και του προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις ενώ ο πρόεδρος της Δημοκρατία ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να συγχαρεί τηλεφωνικά τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την εκλογή στο δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης.

Στο διήμερο συνέδριο μεταξύ άλλων το παρών θα δώσουν ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας,  η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου- το όνομα της οποίας βρίσκεται στην σχετική προεδρολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα-, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, ο Γενικός Επίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Δημήτριος Κωστάκης και η Πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών  Αγγελική Λαϊνιώτη.

δήμος ΘεσσαλονίκηςΠροκόπης ΠαυλόπουλοςΚωνσταντίνος Ζέρβας